کافه اکسسوری – در سالهای اخیر، es kopi susu ( قهوه یخی با شیر) در اندونزی بسیار محبوب شده است.
تهیه آن بسیار ساده است؛ برای درست کردن آن، شما قهوه سیاه ساختهشده بهعنوان دمکرده سرد، اسپرسو یا توبروک (قهوه بدون فیلتر، مشابه قهوه ترکی) را با شربت قند، شیر تغلیظ شده یا خامهای و مکعبهای یخ مخلوط میکنید.
در حال حاضر این نوشیدنی یکی از محبوبترین نوشیدنیهای اندونزی بهویژه در جاکارتا است.
محبوبیت قهوه یخی در جاکارتا جالب است. جاکارتا بیش از ۱۰ میلیون نفر جمعیت با بدترین ترافیک جهان را دارد، بدین معنی که عبور از سطح شهر معمولاً بیشتر از زمان مورد انتظار طول میکشد.
برنامههای اشتراکی مانند Grab و Gojek محبوبیت خود را بهعنوان روشی جایگزین برای سفر به دست آوردند، اما هر دو خدمات تحویل غذا را نیز ارائه میدهند و به مصرفکنندگان این امکان را میدهد تا از طریق تلفن همراه خود غذا و نوشیدنی بخرند – ازجمله قهوه یخی اندونزی.
اما چرا قهوه یخی در جاکارتا اینقدر محبوب است و چرا با این سیستمعاملهای اشتراکگذاری سواری چنین ارتباط بینظیری دارد؟ در ادامه به این موضوع میپردازیم.
رشد ناگهانی قهوه یخی اغلب به زنجیره محبوب قهوه جاکارتای جنوبی، توکو کوپی توکو که فروش آن از اوایل سال ۲۰۱۰ آغاز شد، مرتبط است.
تحقیقات انجامشده توسط شرکت قهوه اندونزی Toffin نشان میدهد که این قهوه از ۶ تا ۱۰ هزار سال قدمت دارد و مشتریان میگویند که آن را دوست دارند.
این نوشیدنی نهتنها بهطورکلی ارزانتر از سایر نوشیدنیهای مبتنی بر شیر است، بلکه طیف گستردهای از طعمدهندهها نیز در آن قرار میگیرد.
چرا تحویل آنلاین برای Es Kopi Susu بسیار محبوب است؟
در جاکارتا، چه در مرکز شهر باشید و چه در یک محله مسکونی زیبا، هرگز از یک کیوسک قهوه یخی دور نیستید.
بسیاری از این مشاغل کوچک فاقد دستگاه اسپرسو هستند، بنابراین به فروش قهوه یخی ساختهشده با آب سرد، میپردازند.
علاوه بر این، بسیاری از آنها بهصورت خانگی تهیه میشوند و به این معنی که تحویل گزینه مناسبتری است.
بر اساس گزارشهایی که در خصوص مصرف مواد غذایی و نوشیدنی در اندونزی صورت گرفته است در سالهای ۲۰۱۸ و ۲۰۱۹، قهوه یکی از چهار محصول محبوب غذایی و آشامیدنی تحویل دادهشده است که بالغبر ۱۶ میلیون سفارش است.
تحویل قهوه یخی فقط به شرکتهای کوچکتر محدود نمیشود. زنجیرههای بزرگ قهوه اندونزیایی، مانند Kopi Kulo و Janji Jiwa، مغازههایی را با کمترین صندلی یا بدون صندلی در مناطق شلوغ گشودهاند و تقریباً آنها را بهصورت سفارشهای آماده، اداره میکنند.
قهوه همچنین در بازار تخصصی قهوه اندونزی ظهور کرده است. در حال حاضر تعدادی از کافیشاپهای قهوه تخصصی، قهوه یخی را با قهوههای ۱۰۰ درصد عربیکا به همراه سس کارامل خانگی ارائه میدهند.
ممکن است هیچ روش درست و صحیحی برای تهیه قهوه یخی اندونزی وجود نداشته باشد، اما یک چیز مطمئناً وجود دارد: این نوشیدنی موفقیتآمیز است زیرا تهیه آن و خرید آن بسیار آسان است.
منبع: perfect daily grind
نوشتهشده توسط میشل آنیندیا
کافه اکسسوری را در اینستاگرام نیز دنبال کنید.