اسپرسو ساز گازی (موکاپات)
نمایش 81–90 از 90 نتیجه
-
قهوه ترکیبی آمارگا موریس amarga coffee
From: 71,000 تومانقهوه Amarga یکی از قهوه های ترکیبی قهوه موریس است که برای اسپرسو و قهوه های بر پایه اسپرسو بسیار مناسب است
این قهوه از ترکیب 60 درصد دانه عربیکای آمریکایی و آفریقایی و همچنین 40 درصد دانه روبوستای آمریکایی و آسیایی تشکیل شده است
این قهوه دارای اسیدیته بالا، ترشی متوسط رو به پایین، تلخی بالا و همچنین کافئین بالاست
پروفایل طعمی قهوه Amarga
کافئین 1/26 – 1/20
طعم و عطر شکلات تلخ، کاراملی نرمال، فندقی
و میوه های استوایی
عطر و بوی بسیار قوی -
قهوه ترکیبی ریکو موریس rico coffee
From: 70,000 تومانقهوه Rico یکی از قهوه های ترکیبی قهوه موریس است که برای اسپرسو و قهوه های بر پایه اسپرسو بسیار مناسب است
این قهوه از ترکیب 60 درصد دانه عربیکای آمریکایی و آسیایی و همچنین 40 درصد دانه روبوستای آفریقایی و آسیایی تشکیل شده است
این قهوه دارای ترشی متوسط، تلخی رو به بالا، اسیدیته نرمال رو به بالا، طعم کارامل تلخ نیمه سوخته، چوبی و گل های محلی است و طعم نیمه غالب قهوه برزیلی را با خود دارد
پروفایل طعمی قهوه Rico
کافئین 1/25 – 1/19
طعم و عطر شکلات تلخ، میوه های استوایی و کاراملی ضعیف
عطر و بوی بسیار قوی
عطر و بوی قوی -
قهوه ترکیبی لیما lima coffee
From: 86,000 تومانقهوه lima coffee یکی از قهوه های ترکیبی قهوه موریس است که برای اسپرسو و قهوه های بر پایه اسپرسو بسیار مناسب است
این قهوه از ترکیب 70درصد دانه عربیکای آمریکایی و آفریقایی و 30 درصد روبوستای آفریقایی تشکیل شده است
قهوه لیما دارای اسیدیته ملایم و کافئین زیادی است و از عطر و بو و طعم زیادی برخوردار است
بادی و تلخی زیاد از ویژگی های منحصر به فرد قهوه لیما به شمار می رود
پروفایل طعمی قهوه Lima
کافئین 1/24 – 1/18
طعم و عطر میوه های استوایی، شکلات تلخ و فندقی
عطر و بوی قوی -
قهوه ترکیبی سیمون موریس simon coffee
From: 83,000 تومانقهوه simon coffee یکی از قهوه های ترکیبی قهوه موریس است که برای اسپرسو و قهوه های بر پایه اسپرسو بسیار مناسب است
این قهوه از ترکیب 90 درصد دانه عربیکای آمریکایی و همچنین 10 درصد دانه روبوستای آفریقایی تشکیل شده است
این قهوه دارای ترشی غالب، تلخی نرمال، طعم کارامل سوخته و پوست اجیل سوخته و همچنین دارای کافئین بالا و اسیدیته متوسط رو به بالا است
پروفایل طعمی قهوه Simon
کافئین 1/23 – 1/17
طعم و عطر شکلات تلخ و کراملی-آجیلی
عطر و بوی قوی -
قهوه ترکیبی ماکیا موریس makia coffee
From: 82,000 تومانقهوه makia coffee یکی از قهوه های ترکیبی قهوه موریس است که برای آیس کافی و قهوه های دمی بسیار مناسب است. این قهوه از 80 درصد دانه قهوه عربیکا قاره افریقا و 20 درصد قهوه روبوستا قاره آفریقا تشکیل شده است
قهوه ماکیا دارای اسیدیته زیاد و کافئینی متعادل است و از عطر و بوی قوی و همچنین طعم ملایم و میوه ای برخوردار است
بادی این قهوه ترکیبی ، متوسط و تلخی آن کم است و این ویژگی یکی از شاخصه های منحصر به فرد این نوع قهوه است
پروفایل طعمی قهوه Makia
کافئین 1/22 – 1/16
طعم و عطر میوه های استوایی و فندقی
عطر و بوی نرمال -
قهوه ترکیبی پاندورا موریس pandora coffee
From: 78,000 تومانقهوه pandora coffee یکی از قهوه های ترکیبی قهوه موریس است که برای اسپرسو و قهوه های بر پایه اسپرسو بسیار مناسب است
این قهوه از ترکیب 80 درصد عربیکای قاره های آمریکا و افریقا و 20 درصد روبوستای قاره آسیا تشکیل شده است
پاندورا دارای اسیدیته متوسط و کافئین نسبتا بالایی است و عطر و بو و همچنین طعم قوی برخوردار است
بادی زیاد و تلخی نسبتا زیاد از ویژگی های منحصر به فرد قهوه پاندورا به شمار می رود
پروفایل طعمی قهوه Pandora
کافئین 1/21 – 1/15
طعم و عطر میوه های محلی افریقایی، فندق برشته شده
شکلات نیمه تلخ
عطر و بوی قوی -
قهوه ترکیبی دولورس dolores coffee
From: 96,000 تومانقهوه Dolores یکی از قهوه های ترکیبی قهوه موریس است که برای اسپرسو و قهوه های بر پایه اسپرسو بسیار مناسب است
این قهوه از ترکیب 100 درصد دانه عربیکای آمریکایی و آفریقایی تشکیل شده است
این قهوه دارای ترشی غالب، تلخی کم، همراه با طعم کارامل رو به شیرین است و از اسیدیته متوسط و کافئین متوسط رو به بالایی برخوردار است
پروفایل طعمی قهوه Dolores
کافئین 1/19 – 1/13
طعم و عطر فندقی، شکلاتی
عطر و بوی نرمال -
قهوه ترکیبی لیندی موریس lindi coffee
From: 92,000 تومانقهوه ترکیبی لیندی lindi coffee یکی از قهوه های ترکیبی قهوه موریس است که برای اسپرسو و قهوه های بر پایه اسپرسو بسیار مناسب است
این قهوه از ترکیب 100 درصد دانه عربیکای قاره آفریقا و آمریکا تشکیل شده است
قهوه لیندی دارای اسیدیته زیاد و کافئین متوسط است و از عطر و بو و همچنین طعم قوی ای برخوردار است
بادی زیاد و تلخی کم از ویژگی های منحصر به فرد قهوه لیندی به شمار می رود
پروفایل طعمی قهوه lindi
کافئین 1/18 – 1/12
طعم و عطر میوه های استوایی، میوه های محلی آفریقای شرقی
و شکلات تلخ
عطر و بوی بسیار قوی -
قهوه پرو G2 Peru coffee G2
From: 84,000 تومانقهوه پرو G2 بهطور معمول قهوهای است با اسیدیته ملایم، همراه با بادیای سبک؛ اما پر عطر
قهوه پرو بهعنوان پایهای خوب برای تهیه ترکیب های گوناگون شناخته میشود. این قهوه همچنین به صورت گسترده در ترکیبهایی با رست تیره و همچنین قهوههای طعمدار استفاده میشود
این قهوه با حس زبانی سبک و نرم، همراه با طعم وانیل و میوههای خشکشده، به عنوان قهوه ای تخصصیای شناخته می شود
پروفایل طعمی
کافئین 1/20 – 1/16
طعم فندقی و کاراملی
رطوبت 11/2
ارتفاع از سطح دریا 1700- 2600
عطر و بوی قوی
جنس قهوه: نیمه خشک -
قهوه تانزانیا کلیمانجارو G1 موریس Tanzania coffee G1
From: 101,000 تومانقهوه تانزانیا کلیمانجارو یکی از محبوب ترین قهوه های جهان محسوب می شود
این قهوه دارای اسیدیته متوسط است
مزه های شیرین توت فرنگی، طعم میوه ای و گاهی طعم چوب سرو از ویژگی های این قهوه است
این قهوه دارای بادی متوسطی است و عطر تنباکوی نرم دارد و بسیاری اسیدیته شراب گونه قهوه تانزانیا را با قهوه های عربی و آفریقایی مقایسه می کنند
پروفایل طعمی
کافئین 1/20 – 1/16
طعم کاراملی و آجیلی
رطوبت 11/2
ارتفاع از سطح دریا 1400- 1800
عطر و بوی بسیار قوی
جنس قهوه: نیمه خشک