ماه: دی ۱۳۹۹

رویدادهای برتر قهوه

رویدادهای برتر قهوه در سالی که گذشت

کافه اکسسوری – نشستن، جمع‌آوری افکار و نوشتن قلم بر روی کاغذ برای تولید چیزی منسجم، چه رسد به بصیرت، هنگامی‌که شما در محوطه آتش‌سوزی‌های استعاره‌ای قرار دارید آسان نیست؛ بنابراین، ما واقعاً می‌خواهیم از همه‌کسانی که در این سال پر چالش حاضر و توانسته‌اند افکار خود را تقطیر کنند و آن‌ها را با صنعت …

رویدادهای برتر قهوه در سالی که گذشت ادامه »

کافی زینیو

کافی زینیو ؛ نوشیدنی از فرهنگ برزیل

کافه اکسسوری – کافی زینیو cafezinho به‌عنوان محبوب‌ترین نوشیدنی مردم برزیل شناخته می‌شود و طرفداران بسیار زیادی دارد. در خصوص فرهنگ قهوه نوشیدن در برزیل صحبت‌های بسیار زیادی می‌توان کرد از تنوع بسیار زیاد دانه‌های قهوه برزیل تا انواع نوشیدنی‌های بر پایه قهوه. کافی زینیو در لغت به معنای مقدار کم قهوه (Little Coffee) است و برزیلی‌ها …

کافی زینیو ؛ نوشیدنی از فرهنگ برزیل ادامه »

Fika

واژه نامه قهوه: فیکا Fika

کافه اکسسوری – این اصطلاح سوئدی فیکا Fika یا «قهوه و کیک» را می‌توان به مفهوم استراحت قهوه یا چای بعدازظهر تشبیه کرد، اما درواقع برای فرهنگ سوئدی بی‌نظیر است (اگرچه در فنلاند نیز چیزی مشابه همین است). این مراسم روزانه معمولاً در محیط کار اهمیت ویژه‌ای دارد که در آن تعامل مهم اجتماعی در …

واژه نامه قهوه: فیکا Fika ادامه »

چای کاسکارا

چای کاسکارا یا چای گیلاس قهوه چیست؟

کافه اکسسوری – کاسکارا که به‌عنوان چای گیلاس قهوه نیز شناخته می‌شود یکی از نوشیدنی‌هایی است که در سال‌های اخیر به صحنه آمده است و در این مدت کم نیز طرفداران خاص خود را دارد. در این مقاله به این چای که از گیلاس خشک‌شده قهوه تهیه می‌شود، می‌پردازیم. درحالی‌که این نوشیدنی به‌آرامی در کافه‌های …

چای کاسکارا یا چای گیلاس قهوه چیست؟ ادامه »

SCA ایتالیا

پخش فصل SCA ایتالیا در دوران شیوع کرونا

کافه اکسسوری – هماهنگ‌کننده بازاریابی و ارتباطات بخش SCA ایتالیا ، به ما می‌گوید که چگونه شبکه داوطلب این فصل SCA Community Spotlight برای حمایت از متخصصان قهوه ایتالیایی در طی بیماری همه‌گیر ویروس کرونا بسیج شده است. بین مارس و مه سال جاری، ایتالیا با سخت‌ترین قرنطینه در کل اروپا روبرو شد. ایتالیا به‌عنوان …

پخش فصل SCA ایتالیا در دوران شیوع کرونا ادامه »

ترکیب‌های شیمیایی

ترکیب‌های شیمیایی قهوه در هنگام رُست

کافه اکسسوری – در خصوص پیچیدگی نوشیدنی قهوه بسیار شنیده‌اید، اما این پیچیدگی چیست و به چه ویژگی‌ای در قهوه اشاره دارد، یکی از مباحثی است که بسیار در مورد آن صحبت شده است و اختلاف‌نظر در خصوص آن وجود دارد. یکی از عوامل کلیدی و اصلی در پیچیدگی قهوه ترکیب‌های شیمایی قهوه ساختار و …

ترکیب‌های شیمیایی قهوه در هنگام رُست ادامه »

Fermentation

واژه نامه قهوه: تخمیر Fermentation

کافه اکسسوری – تخمیر Fermentation از زمان نوسنگی توسط انسان مورداستفاده قرار گرفته است تا انواع نوشیدنی و ترشی‌های جادویی تولید کند. تخمیر به‌عنوان یک فرایند متابولیک تعریف می‌شود که قندها را به اسیدها، گازها یا الکل تبدیل می‌کند و اغلب برای توصیف رشد میکروارگانیسم‌ها به‌طور گسترده استفاده می‌شود. این بسیار جالب است زیرا می‌تواند …

واژه نامه قهوه: تخمیر Fermentation ادامه »

کیفیت قهوه اسپرسو

عوامل موثر بر کیفیت قهوه اسپرسو

کافه اکسسوری – قهوه اسپرسو را شاید بتوان محبوب‌ترین نوشیدنی در میان انواع دم‌آوری قهوه دانست که خود پایه بسیاری نوشیدنی‌ها به شمار می‌رود. بر همین اساس دم‌آوری و کیفیت قهوه اسپرسو بی‌شک یکی از دغدغه‌های اصلی باریستاها و علاقمندان به قهوه است. در این مقاله به عواملی که منجر به یک قهوه اسپرسوی باکیفیت …

عوامل موثر بر کیفیت قهوه اسپرسو ادامه »

رژیم غذایی

قهوه و دستورالعمل‌های رژیم غذایی

کافه اکسسوری – وزارت کشاورزی ایالات‌متحده (USDA) و بهداشت و خدمات انسانی (HHS) فقط در صدور مشترک دستورالعمل‌های به روز شده رژیم غذایی خود برای ۲۰۲۰-۲۰۲۵، زنگ خطر را زدند. این دستورالعمل که هر پنج سال یکبار به روز می‌شود و اکنون نهمین نسخه آن منتشر می‌شود، «دستورالعمل‌های رژیم غذایی برای آمریکایی‌ها» راهنمایی برای الگوی …

قهوه و دستورالعمل‌های رژیم غذایی ادامه »

اسیدیته

اسیدیته و رابطه آن با انواع قهوه

کافه اکسسوری – اغلب بو دادن و برشته کردن دارک و تیره‌تر، موجب تلخ‌تر شدن قهوه می‌شود. درحالی‌که در رُست قهوه و بو دادن سبک‌تر و ملایم‌تر اسیدهای میوه‌ای بیشتر به دهان بروز می‌یابند. حقیقت این است که مهم نیست که چگونه انواع دانه قهوه را دم‌کرده یا برشته کنید، بعضی از قهوه‌ها همیشه اسیدهای …

اسیدیته و رابطه آن با انواع قهوه ادامه »

X