واژه نامه قهوه: تیغ تخت در آسیاب Flat burr

Flat burr

کافه اکسسوری – آسیاب کردن قهوه از خرد کردن لوبیای قهوه در قطعه‌های مختلف و با تجهیزات مختلف به دست می‌آید. تیغه تخت Flat burr و تیغه مخروطی دو غالب در آسیاب‌های قهوه هستند. هر دو سبک مبتنی بر سیستم دو بخشی هستند که به یکدیگر نزدیک‌تر یا به همدیگر منتقل می‌شوند تا فضایی را که در طی آن دانه‌های قهوه از آن عبور می‌کنند، تغییر دهند و در هنگام انجام دانه‌ها را خرد کنند. ازنظر نوع تیغه، آسیاب‌ها به‌ناچار تفاوت زیادی باهم و ازنظر تولیدکنندگان مختلف دارند و بر اساس تنوعات جالبی از جزئیات مانند چرخش در دقیقه (دور در دقیقه)، خروجی دانه و مواد و قطر و همچنین برش خاص با هم متفاوت هستند. همه آسیاب‌های آهنی یک پیشرفت چشمگیر در آسیاب‌های تیغه ساده هستند که مانند مخلوط‌کن آبمیوه در قهوه هک می‌شوند و یک آسیاب واقعاً ناسازگار می‌دهند. سایر روش‌های آسیاب کردن هم وجود دارد؛ مانند آسیاب هوا و آسیاب غلتک، اما این تجهیزات شامل تجهیزات گران‌قیمت است. گفتنی است درجه آسیاب و یکسانی آن تأثیر شگفت‌انگیزی در کیفیت یک فنجان قهوه دارد.

منبع: The Coffee Dictionary, Maxwell Colonna

Flat burr

Grinding coffee from whole beans into ground coffee can be achieved in a number of ways with various pieces of equipment. The flat burr and conical designs are the two predominant. Both styles are based on a system of two parts that are moved closer together or further apart to alter the space through which the coffee beans pass, crushing them as they do so. In terms of the flat burr, grinds inevitably vary wildly across different manufacturers, based on an amazing variety of details such as rotations per minute (rpm), delivery of beans, and the material and diameter as well as the particular cut of the burr. All burr grinders are a massive improvement on the simple blade grinder, which hacks at the coffee like a juicing blender and gives a really inconsistent grind. Other grinding techniques are out there such as air grinding and roller grinding, but these involve expensive equipment. Grinding has an incredible impact on how good a cup of coffee is. More and more research is going into grinding in terms of our understanding of it and the equipment we use

کافه اکسسوری را در اینستاگرام نیز دنبال کنید.

خواص و فواید ضد چاقی قهوه

ضد چاقی قهوه

کافه اکسسوری – خواص ضد چاقی قهوه این روزها به یکی از بحث‌های جدی در میان علاقه‌مندان قهوه و متخصصان تغذیه تبدیل‌شده است؛ اما همیشه این سؤال ذهن مردم را به خود مشغول می‌کند این خاصیت ضد چاقی ریشه علمی دارد یا خیر.

پژوهشگران می‌گویند ترکیبات موجود در قهوه دارای خواص ضد چاقی است و برای کاهش وزن و افزایش متابولیسم بدن انسان بسیار مؤثر است.

نتایج تحقیق جدید نشان می‌دهد زنانی که روزانه دو یا سه فنجان قهوه می‌نوشند در مقایسه با افرادی که کمتر قهوه می‌نوشند، چربی تحتانی و شکمی کمتری دارند.

محققان دانشگاه آنجلیا راسکین انگلستان در مطالعه خود دریافتند زنان ۲۰ تا ۴۴ سال که روزانه ۲ تا ۳ فنجان قهوه می‌نوشیدند دارای کمترین میزان چربی دورشکمی بودند که ۳.۴ درصد کمتر از افرادی بود که قهوه نمی‌نوشیدند.

در بین زنان ۴۵ تا ۶۹ سال، آن‌هایی که ۴ فنجان یا بیشتر در روز قهوه می‌نوشیدند ۴.۱ درصد دارای چربی کمتری بودند.

درمجموع میانگین درصد کل چربی بدن در زنان تمام گروه‌های سنی که ۲ یا ۳ فنجان قهوه می‌نوشیدند ۲.۸ درصد کمتر نسبت به زنانی است که قهوه کم و یا اصلاً قهوه نمی‌نوشند، بود.

خواص قهوه برای مردان

البته این مسئله در مردان نسبت به زنان متفاوت است. در مردان، این رابطه خیلی مشهود نبود.

به‌طوری‌که مردان ۲۰ تا ۴۴ سال که روزانه دو یا سه فنجان قهوه می‌نوشیدند کل چربی بدنشان ۱.۳ درصد کمتر بود.

دکتر «لی اسمیت»، سرپرست تیم تحقیق، دراین‌باره می‌گوید: «تحقیق ما نشان می‌دهد که وجود یک ترکیب بیواکتیو در قهوه، به‌جز کافئین،  موجب تنظیم وزن شده و احتمالاً می‌تواند به‌عنوان ترکیب ضد چاقی استفاده شود.»

یکی دیگر از خواص قهوه جدای از خاصیت ضد چاقی، افزایش متابولیسم بدن است که ازلحاظ علمی نیز اثبات‌شده است و توصیه می‌شود ورزشکاران حرفه‌ای برای چربی سوزی و افزایش متابولیسم نیم ساعت قبل از شروع تمرینات، یک فنجان قهوه بنوشند.

بااین‌حال باید به این نکته توجه داشت که مصرف بی‌رویه هر نوشیدنی‌ای ازجمله قهوه نه‌تنها خواص آن را از بین می‌برد، بلکه برای بدن انسان نیز مضر است.

گفتنی است سالانه حدود ۷ میلیون تن قهوه در جهان مصرف می‌شود.

کافه اکسسوری را در اینستاگرام نیز دنبال کنید.