رویدادهای برتر قهوه در سالی که گذشت

رویدادهای برتر قهوه

کافه اکسسوری – نشستن، جمع‌آوری افکار و نوشتن قلم بر روی کاغذ برای تولید چیزی منسجم، چه رسد به بصیرت، هنگامی‌که شما در محوطه آتش‌سوزی‌های استعاره‌ای قرار دارید آسان نیست؛ بنابراین، ما واقعاً می‌خواهیم از همه‌کسانی که در این سال پر چالش حاضر و توانسته‌اند افکار خود را تقطیر کنند و آن‌ها را با صنعت قهوه به اشتراک بگذارند، صمیمانه تشکر کنیم. در زیر برخی از محبوب‌ترین رویدادهای برتر قهوه در سال ۲۰۲۰ منتشرشده است که با یک «نامه سرگشاده به صنعت قهوه ایالات‌متحده در مورد نژادپرستی» آغاز می‌شود را مرور کنیم.

 

نامه‌ای سرگشاده به صنعت قهوه ایالات‌متحده درباره نژادپرستی

عزیزان حرفه‌ای قهوه ایالات‌متحده،

درحالی‌که بسیاری از سازمان‌ها در حال ارائه به‌روزرسانی در مورد تأثیر COVID-19 در صنعت ۲۲۵ میلیارد دلاری قهوه در ایالات‌متحده هستند، اقدامات اخیر بی‌عدالتی نژادی که باعث ایجاد جهان می‌شود ما را ساکت کرده است. برخی از طریق رسانه‌های اجتماعی همبستگی نشان داده‌اند. بااین‌حال، کافی نیست. اکنون زمان آن است که صنعت باید گرد هم بیاید و اقدامات فوری را انجام دهد. وقتی ما در ایالات‌متحده در مورد بی‌عدالتی‌های آشکار در خانه سکوت می‌کنیم، وقتی از تولیدکنندگان قهوه می‌خواهیم برنامه‌های اجتماعی و عادلانه‌تری ایجاد کنند، اعتبار ما در معرض خطر است …

[یادداشت سردبیر: به دنبال این نامه، فیلیس جانسون و یک هیئت‌مدیره متشکل از ۱۶ متخصص قهوه از سراسر جهان رسماً ائتلاف غیرانتفاعی قهوه برای برابری نژادی را راه‌اندازی کردند.]

ایمنی COVID-19 برای کافی‌شاپ‌ها یکی از رویدادهای برتر قهوه

استفاده از ماسک اجباری، حداکثر تهویه، دستگاه تصفیه هوا و محدودیت‌های زمانی چهار روش مفید و عملی برای صاحبان کافی‌شاپ‌ها برای در امان نگه داشتن کارمندان و مشتریان خود از شیوع COVID-19 است، طبق آموزه‌های یک ویدیوی جدید به نام «علم ایمنی COVID-19 برای مشاغل قهوه.»

تجدیدنظر در مورد کوپی لاواک در عصر COVID-19

در این روزهای شیوع ویروس کرونا، حتی یک دلیل مهم‌تر نیز ممکن است وجود داشته باشد تا صنعت قهوه در موضع خود در مورد کوپی لاواک تجدیدنظر کند: انتقال انسان و حیوان، یعنی انتقال بیماری از یک میزبان حیوانات غیرانسانی به یک انسان.

راهنمای بسته‌بندی ویژه معاملات قهوه یکی دیگر از رویدادهای برتر قهوه

راهنمای معامله تخصصی قهوه، آخرین و بزرگ‌ترین به‌روزرسانی خود را تنها چند روز قبل از پایان سال ۲۰۱۹ منتشر کرد. این راهنما مجموعه‌ای از اطلاعات مالی است که به‌طور مداوم در حال پیشرفت است و توسط شرکت‌کنندگان مایل در بخش واردات و برشته سازی صنعت قهوه اهدا می‌شود.

کافئین و قهوه: چگونه می‌توان چیز خوبی کسب کرد

به‌عنوان یک فعال در صنعت قهوه، وقتی در مورد قهوه‌های خود صحبت می‌کنیم، تمایل داریم عواملی مانند تهیه دقیق منابع، تفت دقیق و دم‌کرده را که باعث بهترین طعم‌ها می‌شوند، در نظر بگیریم. بااین‌حال ما اغلب تمایل داریم که یکی از عواملی را که باعث می‌شود بسیاری از ما و مشتریان ما به سمت قهوه برگردند نادیده بگیریم: کافئین.

قهوه در جنگ تجاری هوافضا ایالات‌متحده / اتحادیه اروپا

طی سال گذشته، قهوه درگیر اختلاف ۱۶ ساله در مورد یارانه‌های هواپیمایی بین ایالات‌متحده و چندین کشور بزرگ اتحادیه اروپا شده است. سرانجام، به نظر می‌رسد که قهوه تا حد زیادی از این جنگ تجاری نجات‌یافته است، به‌استثنای لوبیا بسته‌بندی‌شده، قهوه آسیاب شده و مواد محلول واردشده از آلمان به ایالات‌متحده که هنوز تعرفه سنگین ۲۵٪ دارند.

استفاده تجاری برای نقشه سیستم‌های قهوه SCA

وقتی نقشه SCA Coffee Systems را دیدم (منتشرشده در ژوئن ۲۰۲۰)، بلافاصله فکر کردم که می‌تواند ابزاری مفید برای تجارت و منابع انسانی هر شرکت مرتبط با قهوه در هر جای دنیا باشد. به‌خصوص با چالش‌های صنعت ایجادشده توسط بیماری ویروس کرونا COVID-19، این نقشه می‌تواند به ابتکارات بازسازی، یادگیری و توسعه کمک کند.

و این مواردی از رویدادهای برتر قهوه در سالی بود که گذشت.

منبع: daily coffee news

کافه اکسسوری را در اینستاگرام نیز دنبال کنید.

کافی زینیو ؛ نوشیدنی از فرهنگ برزیل

کافی زینیو

کافه اکسسوری – کافی زینیو cafezinho به‌عنوان محبوب‌ترین نوشیدنی مردم برزیل شناخته می‌شود و طرفداران بسیار زیادی دارد.

در خصوص فرهنگ قهوه نوشیدن در برزیل صحبت‌های بسیار زیادی می‌توان کرد از تنوع بسیار زیاد دانه‌های قهوه برزیل تا انواع نوشیدنی‌های بر پایه قهوه.
کافی زینیو در لغت به معنای مقدار کم قهوه (Little Coffee) است و برزیلی‌ها عموماً ترجیح می‌دهند تا کافی زینیو را از عالی‌ترین دانه‌های کشور خودشان تهیه کنند.

قهوه‌ای شیرین و غلیظ

یک فنجان کافی زینیو cafezinho از مقدار کمی قهوه سیاه که از قبل شیرین شده است تشکیل می‌شود.

گاهی اوقات کافی ‌زینیو را به همراه شکر یا یک شیرین‌کننده دیگر که کنار آن قرار دارد سرو می‌کنند؛ اما طریقه اصلی تهیه آن شیرین کردن قهوه قبل از مصرف است.
قهوه سیاهی که از قبل شیرین نشده در فرهنگ برزیلی‌ها بارباریسم (Barbarism) نامیده می‌شود.

البته در برزیل اگر شما درخواست قهوه سیاه کنید بدون شک با توجه به تنوع پیشنهادهای ارائه‌شده سردرگم خواهید شد.

کافی زینیو به‌طورمعمول در فنجان‌های کوچک پلاستیکی پس از هر وعده غذایی به‌صورت رایگان ارائه می‌شود.

برای اکثر برزیلی‌ها نوشیدنی موردعلاقه در طول روز کافی‌زینیو است.

طرز تهیه کافی زینیو

مقداری آب سرد را درون یک ماهیتابه ریخته و اندکی شکر به آن اضافه نمایید. به ازای هر ۲۰۰ میلی‌لیتر آب تقریباً یک قاشق چایخوری شکر لازم است.

  • شکر را به‌خوبی درون آب حل کنید.
  • در این مرحله با حرارت ملایم محلول موردنظر را تا درجه جوش گرم کنید.
  • وقتی ترکیب آب و شکر به جوش رسید. به میزان یک قاشق غذاخوری برای هر ۲۰۰ میلی‌لیتر آب پودر قهوه به محلول اضافه کنید و به‌خوبی هم بزنید و سپس بلافاصله ماهیتابه را از روی شعله بردارید.
  • مخلوط حاصله را توسط یک فیلتر قهوه مناسب صاف نمایید. فیلترهای کاغذی که برای قهوه فرانسه استفاده می‌شود گزینه مناسبی برای این کار است.

در کافه‌های سنتی برزیل به‌صورت مستقیم محلول صاف‌شده را به فنجان انتقال می‌دهند.

درصورتی‌که تمایل به استفاده از شکر نداشته باشید می‌توانید از سایر شیرین‌کننده‌ها استفاده نمایید.

کافه اکسسوری را در اینستاگرام نیز دنبال کنید.