پخش فصل SCA ایتالیا در دوران شیوع کرونا

SCA ایتالیا

کافه اکسسوری – هماهنگ‌کننده بازاریابی و ارتباطات بخش SCA ایتالیا ، به ما می‌گوید که چگونه شبکه داوطلب این فصل SCA Community Spotlight برای حمایت از متخصصان قهوه ایتالیایی در طی بیماری همه‌گیر ویروس کرونا بسیج شده است.

بین مارس و مه سال جاری، ایتالیا با سخت‌ترین قرنطینه در کل اروپا روبرو شد. ایتالیا به‌عنوان اولین کشور غربی که به بیماری همه‌گیر ویروس کرونا مبتلا شد، بلافاصله اقدامات شدید محدودکننده‌ای مانند قطع کامل کلیه فعالیت‌های غیرضروری تولید را تا زمان ممنوعیت سفر اتخاذ کرد. رستری‌ها، بارها، مغازه‌ها و دفاتر ماه‌هاست که در یک حالت غیرواقعی ترس و سکون تعطیل هستند. برای SCA ایتالیا ، قرنطینه لحظه‌ای از یک بازتاب مهم بوده است که در آن ما مقادیری را که انجمن را از هم متمایز و منحصربه‌فرد می‌کند، کشف کردیم. انسجام، همبستگی و همکاری ارزش‌های اساسی بودند که فعالیت ایتالیایی را برای کمک به راه‌اندازی مجدد جامعه خود با اشتیاق هدایت کردند.

با شروع ۴ مه، تاریخی که بازگشایی بارها و رستری‌ها را در سطح ملی تحریم می‌کند، SCA ایتالیا چندین طرح آنلاین را برای متخصصان قهوه آغاز کرد که پس از دو ماه کار خود را بازگشایی کردند و درنتیجه بیماری همه‌گیر ویروس کرونا مجبور به مقابله با یک محیط کاملاً تغییر یافته کرد.

ما با یک قالب پخش جریانی مستقیم جدید شروع کردیم: SCA ایتالیا «SCA Italy on Air» که در آن روزانه میزبان مصاحبه‌ها و سمینارهایی بودیم که به‌منظور ارائه دانش تخصصی و محتوای معتبر در این زمان انتقال به اعضای ما طراحی می‌شد. در جلسات زنده موضوعات مربوط به فعالیت‌های انجمن‌ها مانند آینده مسابقات و دوره‌های آموزشی که تحت تأثیر همه‌گیری بسیار تحت تأثیر قرارگرفته بودند را در بر داشت.

بااین‌حال، تمرکز اصلی بر روی مسائل و چالش‌های مربوط به بازگشایی بوده است. با تشکر از مشارکت مربیان و متخصصان صنعت، ما در SCA ایتالیا در مورد مسائل فنی عمیق در مورد روش‌های تمیز کردن، مدیریت تجهیزات، قوانین جدید برای مدیریت مواد غذایی و مدیریت فضا و غیره بحث کرده‌ایم.

منبع: sca

کافه اکسسوری را در اینستاگرام نیز دنبال کنید.

ترکیب‌های شیمیایی قهوه در هنگام رُست

ترکیب‌های شیمیایی

کافه اکسسوری – در خصوص پیچیدگی نوشیدنی قهوه بسیار شنیده‌اید، اما این پیچیدگی چیست و به چه ویژگی‌ای در قهوه اشاره دارد، یکی از مباحثی است که بسیار در مورد آن صحبت شده است و اختلاف‌نظر در خصوص آن وجود دارد. یکی از عوامل کلیدی و اصلی در پیچیدگی قهوه ترکیب‌های شیمایی قهوه ساختار و فعل‌وانفعالات شیمیایی است که در هنگام رُست یا بو دادن قهوه و آسیاب کردن قهوه به وجود می‌آید. در این مقاله به چگونگی و عوامل این ترکیب‌های شیمیایی در هنگام رُست قهوه صحبت می‌کنیم.

زمانی که دانه‌های قهوه با گرمای رُست و برشته کردن قهوه تماس پیدا می‌کنند اسیدهای آمینه و قندها با هم ترکیب می‌شوند و واکنش‌هایی را آغاز می‌کنند که در نهایت بو، طعم و رنگ نوشیدنی قهوه را ایجاد می‌کنند. به این فرآیند واکنش میلارد گفته می‌شود و تقریباً در جریان پخت‌وپز تمام مواد غذایی یافت می‌شود. دانه قهوه در درجه اول  نه تنها از پلی ساکاریدها یا قندها تشکیل‌شده بلکه حاوی پروتئین، لیپیدها و مواد معدنی نیز هست. این قندها، پروتئین‌ها، لیپیدها و مواد معدنی بلوک‌های ساختاری برای فرآیند بو دادن هستند.

وظیفه واکنش میلارد تبدیل چندین ترکیب در دانه قهوه به صدها و حتی هزاران ترکیب معطر است که طعم‌های بی‌نظیر قهوه را تشکیل می‌دهند. این ترکیب‌های شامل اسیدهای آلی (اسیدهای مرکبات، استیک و اسیدهای مالیک) است که به قهوه دم‌آوری شده درخشش لازم را می‌دهند. ترکیب‌های دیگر مانند آلدئیدها، فوران‌ها و پیرازین‌ها طیف‌های مختلف طعم‌دهنده‌هایی مانند شیرین، خاکی، کارامل و تافی را به قهوه می‌دهند.

ترکیب‌های شیمیایی ایجاد شده در هنگام رُست

برخی از ترکیب‌های ایجاد شده در هنگام بو دادن و برشته کردن چیزی بیشتر از عطر ایجاد می‌کنند. انواع مختلفی از آنتی‌اکسیدان‌ها و ویتامین‌ها از طریق فرآیند بو دادن و رُست دانه قهوه به وجود می‌آیند، از جمله ویتامین‌های B2 (ریبوفلاوین) B3 (نیاسین) و B5 (اسید پانتوتنیک). ویتامین‌های گروه B، درحالی‌که همه آن‌ها برای سلامت بدن بی‌نظیر هستند به متابولیسم سلولی نیز کمک می‌کنند. آنتی‌اکسیدان‌های ایجاد شده در هنگام بو دادن و برشته کردن دانه قهوه هم شامل اسید کافئین و ملانوئیدین‌ها هستند. اسید کافئین هنگامی ایجاد می‌شود که اسیدهای کلروژنیک (CGA) درون دانه سبز قهوه تحت حرارت بو دادن و برشته کردن شکسته شوند.

ملانوئیدها در درجه اول مسئول رنگ «قهوه‌ای» در قهوه بوداده هستند، اما اخیراً مشخص‌شده است که دارای خواص قدرتمند آنتی‌اکسیدانی، ضدالتهابی و ضد میکروبی نیز هستند.

کافه اکسسوری را در اینستاگرام نیز دنبال کنید.