برگزاری جشنواره قهوه نیویورک در جولای ۲۰۲۱

جشنواره قهوه

کافه اکسسوری – سازمان دهنده جشنواره قهوه، دم آوری و غذا اعلام کرده است که نمایشگاه جشنواره قهوه در نیویورک که قرار بود در مارس سال آینده برگزار شود، به دلیل ادامه بیماری همه‌گیر COVID-19 برای ۱۸ تا ۲۰ جولای برنامه‌ریزی شده است.

این نمایش هم‌زمان با نمایشگاه بین‌المللی رستوران و غذای ۲۰۲۱ توسط Clarion نیویورک و نمایشگاه Healthy Food Expo NY در مرکز جاویتس در منهتن برگزار می‌شود.

تام لوگران، نایب‌رئیس گروه مواد غذایی و آشامیدنی در اعلامیه این تصمیم گفت: «با توجه به دستورالعمل‌های دولتی و مشاوره‌های بهداشت عمومی، در حال حاضر یک رویداد بزرگ حضوری با تأثیر مداوم بیماری همه‌گیر COVID-19 امکان‌پذیر نیست و دولت دستورالعمل‌هایی را در سراسر ایالت نیویورک صادر کرده است.»

در حال حاضر برنامه‌ریزی شده است که تعداد زیادی رویداد حضوری دیگر جشنواره قهوه در سال آینده برگزار شود.

در این میان، Clarion Events Coffee Fest و سایر رویدادهای مربوط به غذا و نوشیدنی را به‌طور کامل در حوزه رویداد و آموزش دیجیتال قرار داده است و به‌طور ماهانه همایش‌های دیجیتال در مورد نیازها و روندهای صنعت خرده‌فروشی مانند توسعه منو، سفارش آنلاین و بازاریابی ارائه می‌دهد.

Clarion Events همچنین در حال برنامه‌ریزی برای راه‌اندازی Coffee Fest 365 در سال ۲۰۲۱ است که گروه به‌عنوان «یک پلتفرم عضویت طراحی‌شده برای نگه‌داشتن جامعه تخصصی قهوه با یک فهرست جستجوگر، سمینارهای درخواستی و رویدادهای آموزش آنلاین» را شامل می‌شود.

 

منبع: daily coffee news

کافه اکسسوری را در اینستاگرام نیز دنبال کنید.

دستگاه قهوه ساز خانگی و ویژگی های آن

قهوه ساز خانگی

کافه اکسسوری – دم‌آوری قهوه با قهوه ساز خانگی کار پیچیده‌ای نیست. اگر شما یک قهوه‌ ساز برقی خانگی در منزل دارید و هنوز با طرز استفاده از آن آشنا نیستید در این یادداشت سعی داریم شما را با طرز استفاده از این دستگاه و عصاره‌گیری یک قهوه خوب با آن آشنا کنیم.

برای آماده کردن یک قهوه خوش‌طعم و خوش عطر نخستین توصیه ما این است که از دانه‌های قهوه با رُست یا برشته کاری متوسط یا اصطلاحاً مدیوم استفاده کنید. البته این تنها یک توصیه است و شما با توجه به ذائقه خود می‌توانید هر نوع قهوه‌ای را که می‌پسندید استفاده کنید چه با درجه رُست متوسط و یا زیاد. نکته بعدی این است که برای کسب بهترین نتیجه در زمان دم‌آوری قهوه، دانه‌های قهوه را آسیاب کنید و درجه آسیاب خود را متوسط یا Medium انتخاب کنید. در مورد نسبت قهوه به آب چیزی در حدود هجده تا بیست گرم قهوه برای سیصد گرم آب بهترین مقدار است. البته این مقدار با توجه به نوع قهوه و درجه برشته شدن آن متغیر است.

موارد موردنیاز برای درست کردن قهوه با دستگاه قهوه ساز خانگی

  • قهوه ساز برقی
  • فیلتر کاغذی یا دائمی (کاغذی توصیه می‌شود)
  • قهوه با رُست ملایم- متوسط (ترجیحاً دانه و هنگام دم کردن آسیاب شود)
  • آسیاب (اختیاری ولی توصیه می‌شود)
  • آب

مراحل تهیه قهوه با دستگاه قهوه‌ ساز خانگی

در ابتدا متناسب با مقدار قهوه مورداستفاده، آب سرد در محفظه آب دستگاه بریزید. سپس فیلتر مناسب را درون سبد مخصوص فیلتر قرار دهید و قهوه آسیاب شده را درون آن بریزید. با فشردن دکمه «روشن/خاموش» فرآیند دم‌آوری آغاز می‌شود. در این مرحله اجازه دهید آب داخل محفظه به پایان برسد.

در اینجا ذکر این نکته ضروری است که بسیاری از قهوه سازهای برقی مجهز به سیستم گرم نگه‌دارنده قهوه هستند. بااین‌حال توصیه می‌شود از آن به‌صورت حداقلی استفاده نمایید چراکه با تبخیر آب درون قهوه غلظت و تلخی قهوه بیشتر می‌شود.

پس از اتمام این فرآیند فیلتر و تفاله قهوه را بردارید و دور بریزید. قهوه شما آماده است و می‌توانید آن را سرو کنید.

در خاتمه به این نکته توجه داشته باشید که داخل قهوه ساز برقی تنها از آب و قهوه استفاده می‌شود و هرگونه افزودنی دیگر مانند شیر یا شکر را پس از دم‌آوری قهوه به آن بیفزایید.

کافه اکسسوری را در اینستاگرام نیز دنبال کنید