روز: دی ۲, ۱۳۹۹

Dry distillates

واژه نامه قهوه: تقطیر خشک Dry distillates

کافه اکسسوری –  قهوه از انواع ترکیبات شیمیایی تشکیل شده است. شکسته شدن این ترکیبات در گروه‌های طعم‌دهنده همانند اسیدهای میوه، معطرها، قهوه‌ای شدن و تقطیر خشک کاملاً متداول است. اصطلاح «تقطیر خشک» Dry distillates در حقیقت، اسم فانتزی برای گروه‌های طعم چوبی، دودی یا سوخته است که فرآورده‌های جانبی فرایند در درجه حرارت بالا …

واژه نامه قهوه: تقطیر خشک Dry distillates ادامه »

نگهداری قهوه

نکاتی برای نگهداری قهوه در شرایط مناسب

کافه اکسسوری – رطوبت، نور مستقیم خورشید، گرمای هوا و جریان هوا ازجمله عوامل اصلی از بین رفتن عطروطعم قهوه و چه‌بسا فاسدشدن آن هستند. یکی از مهم‌ترین دلایل داشتن یک قهوه با عطروطعم مطلوب، نگهداری قهوه است که در این یادداشت به آن می‌پردازیم. دانه و پودر قهوه را در معرض هوا و دمای …

نکاتی برای نگهداری قهوه در شرایط مناسب ادامه »

X