چای کاسکارا یا چای گیلاس قهوه چیست؟

کافه اکسسوری – کاسکارا که به‌عنوان چای گیلاس قهوه نیز شناخته می‌شود یکی از نوشیدنی‌هایی است که در سال‌های اخیر به صحنه آمده است و در این مدت کم نیز طرفداران خاص خود را دارد.

در این مقاله به این چای که از گیلاس خشک‌شده قهوه تهیه می‌شود، می‌پردازیم.

درحالی‌که این نوشیدنی به‌آرامی در کافه‌های سراسر جهان رو به رشد است، یافتن آن هنوز دشوار است.

کاسکارا به زبان اسپانیایی به معنای پوست یا همان پوست‌های خشک‌شده گیلاس قهوه است.

کاسکارا، یا چای گیلاس قهوه

پوسته‌های دانه قهوه پس از برداشت از مزارع جمع می‌شوند و سپس قبل از بسته‌بندی و حمل در آفتاب خشک می‌شوند.

این پوست‌های خشک‌شده گیلاس قهوه، همانند برگ چای سیاه است و تنها تفاوت اصلی در این است که تکه‌های گیلاس کمی بزرگ‌تر از یک برگ چای است و ظاهری چرمی و چوبی شکل دارند.

نکته جالب در مورد این فرآیند این است که نه‌تنها امکان استفاده از پوسته دانه قهوه را به شکلی خلاقانه فراهم می‌کند، بلکه همچنین سازگار با محیط‌زیست است.

البته به‌طورمعمول این پوست‌های دانه قهوه به‌عنوان یک محصول بعد از فرایند تهیه قهوه محسوب می‌شوند که درگذشته به‌عنوان زباله دفع می‌شدند یا به‌عنوان کمپوست مورداستفاده قرار می‌گرفتند اما امروزه از کاسکارا برای تولید نوشیدنی منحصربه‌فرد، استفاده می‌شود.

کاسکارا اگرچه از گیاه قهوه تهیه می‌شود، اما نوشیدنی و طعم و مزه آن مانند قهوه نیست. کاسکارا اغلب با افزودن طعم‌دهنده‌ها برای شیرین و مزه دار کردن آن استفاده می‌شود.

کافئین در کاسکارا

کاسکارا جزو نوشیدنی‌های کافئین دار محسوب می‌شود. بر اساس آزمایش‌هایی که در این خصوص انجام‌شده است کاسکارا در مواجه با آب تأثیر خود را بر میزان کافئین نوشیدنی نهایی می‌گذارد.

بااین‌حال، باکمال تعجب، محققان متوجه شدند که میزان کافئین در این نوشیدنی کم‌تر از قهوه است.

درحالی‌که کاسکارا دقیقاً قهوه نیست، آن را به‌عنوان چای هم نمی‌توان در نظر گرفت.

ازآنجاکه این نوشیدنی به‌جای گیاه چای از جنس قهوه است، نمی‌توان آن را به‌عنوان یک چای واقعی طبقه‌بندی کرد.

کافه اکسسوری را در اینستاگرام نیز دنبال کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *