قهوه یک ابزار تشخیصی COVID-19

کافه اکسسوری – قهوه که مدت‌هاست به دلیل رایحه تأییدکننده زندگی و تقویت نورون بسیار گرامی داشته می‌شود، اکنون به‌عنوان ابزاری برای تشخیص COVID-19 در خانه برای کمک به مهار این بیماری استفاده می‌شود.

یک بررسی DCN از ادبیات علمی و توصیه‌های حکایتی دانشمندان چشایی و بویایی نشان می‌دهد ده‌ها نمونه از قهوه که به‌عنوان فشارسنج برای نوعی آزمایش بو برای COVID-19 استفاده می‌شود تا حدی به دلیل بوی مشخص و همچنین به دلیل گستردگی جهانی آن در دسترس بودن در خانه‌ها می‌تواند مورداستفاده قرار گیرد.

CDC اکنون از دست دادن بویایی را که به‌عنوان آنوسمیا شناخته می‌شود، به‌عنوان یکی از رایج‌ترین علائم COVID-19 ذکر کرده است، درحالی‌که بیشتر مطالعات اخیر نشان می‌دهد که حدود ۵۰٪ تا ۸۰٪ افرادی که ازنظر ویروس مثبت هستند، از آن رنج می‌برند.

خبر خوب آشکار – به‌خصوص برای متخصصان قهوه که برای انجام برخی از مهم‌ترین عملکردهای شغلی خود به مشاهدات بویایی اعتماد می‌کنند – این است که در اکثر افراد مبتلابه آنوسمی ناشی از COVID-19 درنهایت حس چشایی و بویایی آن‌ها کاملاً بهبود می‌یابد، به تحقیقات مقدماتی در اوایل، دانشمندان نگران بودند که این بیماری ممکن است بر روی سلول‌های عصبی ایجادکننده ارتباط بویایی تأثیر بگذارد که توانایی بویایی طولانی‌مدت را تهدید می‌کند، اگرچه اکنون به نظر می‌رسد که این بیماری فقط لایه‌ای از سلول‌های بینی را تحت تأثیر قرار می‌دهد که می‌توانند بهبود یابند.

بو گردن قهوه در زمان COVID-19

با توجه به شیوع آنوسمیا در بین ناقلین COVID-19 ، درصد بالای حاملان بدون علامت ویروس و در دسترس بودن قهوه به‌طور گسترده، پزشکان در همه‌جا از مردم می‌خواهند قهوه را ماسک و بو کنند.

جیمز شووب، پروفسور دانشکده پزشکی دانشگاه تافتس، اخیراً گفت: «یکی از کارهایی که خیلی راحت و توسط فردی در خانه انجام می‌شود این است که مقداری قهوه آسیاب کنید و ببینید که چقدر می‌توانید آن را نگه دارید و هنوز آن را بو کنید.»

ریچارد دوتی، مدیر مرکز بو و مزه در دانشکده پزشکی دانشگاه پنسیلوانیا، نظر مشابهی راجع به طعم قهوه به اشتراک گذاشت.

البته، بوییدن قهوه یک علم کامل نیست و نباید آن را برای یک آزمایش پزشکی قانونی اشتباه گرفت. یک متخصص علوم غذایی و اپیدمیولوژیست در دانشگاه ایالتی پن در مورد این نکته در جزئیات اخیر منبع باز برای «مکالمه» توضیح داده است که همچنین از بین رفتن بویایی می‌تواند «بهترین پیش‌بینی کننده تشخیص COVID-19 » باشد.

 

منبع: daily coffee news

کافه اکسسوری را در اینستاگرام نیز دنبال کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *