قهوه و دستورالعمل‌های رژیم غذایی

کافه اکسسوری – وزارت کشاورزی ایالات‌متحده (USDA) و بهداشت و خدمات انسانی (HHS) فقط در صدور مشترک دستورالعمل‌های به روز شده رژیم غذایی خود برای ۲۰۲۰-۲۰۲۵، زنگ خطر را زدند.

این دستورالعمل که هر پنج سال یکبار به روز می‌شود و اکنون نهمین نسخه آن منتشر می‌شود، «دستورالعمل‌های رژیم غذایی برای آمریکایی‌ها» راهنمایی برای الگوی غذایی سالم برای مراحل مختلف زندگی، از بدو تولد تا بزرگسالی، ازجمله برای زنان باردار و شیرده است.

به‌عنوان یکی از پرمصرف‌ترین نوشیدنی‌ها، قهوه و کافئین همراه مکرر آن در کل سند راهنما به‌طور برجسته ذکر شده است. نسخه ۲۰۲۰-۲۵-۲۰، ۱۶ مورد ذکر قهوه و ۱۸ مورد ذکر کافئین ذکر شده است، اگرچه این نسبت به نسخه ۲۰۱۵-۲۰۲۰ که ۲۵ بار قهوه و ۳۷ بار کافئین ذکر کرده است، کاهش‌یافته است.

این اختلاف را می‌توان در دو نوع معبر مختلف جستجو کرد که در سال ۲۰۱۵ وجود داشته است، اما در سال ۲۰۲۰ وجود ندارد. اولاً، در سال ۲۰۱۵، دستورالعمل‌ها اظهار داشتند:

موارد دستورالعمل رژیم غذایی ۲۰۲۰

این راهنمایی در مورد قهوه با شواهد قوی و ثابت ارائه می‌شود که نشان می‌دهد، در بزرگسالان سالم، مصرف متوسط ​​قهوه با افزایش خطر بیماری‌های مزمن عمده (به‌عنوان‌مثال سرطان) یا مرگ زودرس، به‌خصوص با CVD ارتباط ندارد. بااین‌حال، افرادی که قهوه کافئین یا سایر نوشیدنی‌های کافئین دار مصرف نمی‌کنند، توصیه نمی‌شوند که آن‌ها را در الگوی غذایی خود بگنجانند.

به‌استثنای یک بخش مبهم و عمدتاً مفید در مورد کافئین در دوران بارداری و شیردهی، دستورالعمل‌های سال ۲۰۲۰ تقریباً منحصراً روی قهوه به‌عنوان وسیله بالقوه قند اضافی تمرکز می‌کنند.

انجمن ملی قهوه به‌عنوان یک انجمن عضو صنعت به نمایندگی از بزرگترین شرکت‌های فروش قهوه، به توصیف سند راهنما در مورد قهوه توجه کرد و گفت: «بیش از نیمی از افراد قهوه‌خور آمریکایی از هیچ نوع شیرین‌کننده‌ای در قهوه خود استفاده نمی‌کنند.»

در زیر هر واژه قهوه (پررنگ) در «دستورالعمل‌های رژیم غذایی برای آمریکایی‌ها» ۲۵-۲۰-۲۰ ذکر شده است. لطفاً توجه داشته باشید که این‌ها گزیده‌ای هستند و پاراگراف‌ها، فصل‌ها یا بخش‌های کامل را تشکیل نمی‌دهند.

رژیم غذایی در معرفی «نوشیدنی‌ها»:

هنگام انتخاب نوشیدنی‌ها با الگوی غذایی سالم، هم کالری و هم مواد مغذی موردنیاز آن‌ها نکات مهم است. نوشیدنی‌های فاقد کالری – به‌ویژه آب – یا مواد مغذی مفیدی مانند شیر بدون چربی و کم‌چربی و ۱۰۰٪ آب، باید در کنار نوشیدنی‌های اصلی مصرف شوند. قهوه، چای و آب‌های خوش‌طعم نیز گزینه‌هایی هستند، اما غنی‌ترین مواد مغذی برای این نوشیدنی‌ها شامل شیرین‌کننده‌ها یا خامه‌های کمی است، البته در صورت وجود.

رژیم غذایی در معرفی «کافئین»:

کافئین یک جزء غذایی است که در بدن به‌عنوان یک محرک عمل می‌کند. بیشترین مصرف کافئین در ایالات‌متحده از طریق قهوه، چای و نوشابه است. کافئین ماده‌ای است که به‌طورکلی در نوشیدنی‌های نوع کولا به‌عنوان بی‌خطر (GRAS) توسط سازمان غذا و دارو (FDA) شناخته می‌شود. برای بزرگسالان سالم، FDA چهارصد میلی‌گرم در روز کافئین عنوان کرده است که به‌طورکلی با اثرات منفی خطرناک همراه نیست.

رژیم غذایی در مورد «نوشیدنی‌ها و قندهای اضافه‌شده»:

نمونه‌هایی از نوشیدنی‌هایی که غالباً در آن قند اضافه می‌کنند نوشابه معمولی (بدون قند)، نوشیدنی‌های میوه‌ای، نوشیدنی‌های ورزشی، نوشیدنی‌های انرژی‌زا، آب‌های شیرین و نوشیدنی‌های قهوه و چای با قندهای اضافه‌شده هستند. نوشیدنی‌های قهوه و چای از رستوران‌ها به دلیل افزودن خامه یا شیر و شکر می‌توانند کالری اضافی زیادی داشته باشند.

در یک مثال از یک صبحانه سالم، دستورالعمل‌ها شامل قهوه (۱ فنجان) با ۱/۴ فنجان شیر فاقد چربی و نوشیدنی ۲۵ کالری است.

رژیم غذایی در مورد قندهای اضافه‌شده:

قندهای اضافه‌شده به‌طور متوسط ​​تقریباً ۲۷۰ کالری – یا بیش از ۱۳ درصد کل کالری – در روز در جمعیت ایالات‌متحده را تشکیل می‌دهند. منابع عمده قندهای اضافه‌شده در رژیم‌های غذایی معمول ایالات‌متحده، نوشیدنی‌های شیرین قند، دسرها و تنقلات شیرین، قهوه و چای شیرین و آب‌نبات است. درمجموع، این گروه‌های غذایی بیش از نیمی از کل قندهای اضافه‌شده را تشکیل می‌دهند درحالی‌که به توصیه‌های گروه غذایی بسیار کم کمک می‌کنند.

در مورد نوشیدنی‌های کافئین دار برای کودکان خردسال:

نگرانی در مورد اثرات منفی بالقوه کافئین برای کودکان در سلامتی وجود دارد و هیچ محدودیتی برای کافئین برای این گروه سنی مشخص نشده است. کافئین محرکی است که می‌تواند به‌طور طبیعی در غذاها و نوشیدنی‌ها یا به‌عنوان ماده افزودنی وجود داشته باشد. منابع عمده کافئین برای آمریکایی‌ها شامل نوشیدنی‌هایی مانند نوشابه، چای، قهوه و نوشیدنی‌های ورزشی است. از نوشیدنی‌های حاوی کافئین برای کودکان زیر ۲ سال باید خودداری شود.

در مورد مصرف قند اضافه‌شده در دوران کودکی:

در دوران کودکی، نوشیدنی‌های شیرین قند حدود ۱۵ تا ۲۵ درصد از کل قندهای اضافه‌شده را تشکیل می‌دهند. در دوره نوجوانی، مشارکت آن‌ها در هنگام در نظر گرفتن نوشیدنی‌های قهوه و چای با قندهای اضافه‌شده (۷ درصد اضافی)، ۳۲ درصد و حتی بیشتر است. بیشتر نوشیدنی‌های شیرین شده با شکر (به‌عنوان‌مثال، نوشابه، نوشیدنی‌های ورزشی) در رسیدن به اهداف گروه غذایی سهیم نیستند و اغلب حاوی مقدار زیادی کالری هستند.

در مورد نوشیدنی‌های شیرین:

نوشیدنی‌های شیرین شده با شکر (به‌عنوان‌مثال، نوشابه، نوشیدنی‌های ورزشی، نوشیدنی‌های انرژی‌زا، نوشیدنی‌های میوه‌ای) و قهوه‌ها و چای‌های شیرین (ازجمله انواع آماده برای نوشیدنی) بیش از ۴۰ درصد از مصرف روزانه قندهای اضافه شده را تشکیل می‌دهند. بیشتر از مراحل اولیه زندگی، بزرگسالان قهوه و چای با مواد افزودنی مانند قند و شربت طعم دار مصرف می‌کنند. مصرف مکرر این نوشیدنی‌ها و سایر نوشیدنی‌های حاوی قندهای اضافه شده می‌تواند به دریافت کالری بیش‌ازحد کمک کند. برخی از نوشیدنی‌های شیرین شده با قند، مانند قهوه و چای با شیر، در مصرف گروه غذایی (به‌عنوان‌مثال لبنیات) نقش دارند و می‌توانند بدون قند اضافه‌شده تهیه شوند.

در مورد مصرف کافئین در دوران بارداری و شیردهی:

بسیاری از خانم‌ها در دوران بارداری یا شیردهی کافئین مصرف می‌کنند. بیشترین مصرف کافئین در ایالات‌متحده از قهوه، چای و نوشابه تأمین می‌شود. نوشیدنی‌های کافئین دار از نظر کافئین بسیار متفاوت هستند. کافئین از طریق شیر مادر به مقدار کم از مادر به نوزاد منتقل می‌شود، اما معمولاً هنگامی‌که مادر مقادیر کم تا متوسط ​​(حدود ۳۰۰ میلی‌گرم یا کمتر در روز، یعنی حدود ۲ تا ۳ فنجان قهوه) مصرف می‌کند، بر کودک تأثیر منفی نمی‌گذارد. زنانی که می‌توانند باردار باشند یا باردار هستند باید با ارائه‌دهنده خدمات بهداشتی خود در مورد مصرف کافئین مشورت کنند.

 

منبع: daily coffee news

کافه اکسسوری را در اینستاگرام نیز دنبال کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *