بررسی پایداری قهوه در سال ۲۰۲۰

کافه اکسسوری – سال گذشته در این زمان، ما اعلام کردیم که «تجارت پایداری قهوه در سال ۲۰۱۹ افزایش یافت.» اما ممکن است استدلال کنید که پایداری در کل بخش قهوه در سال ۲۰۲۰ یک گام به عقب برداشته است زیرا بازیگران بزرگ و کوچک، دولتی و خصوصی برای محافظت از منافع خود در این زمینه عقب‌نشینی کرده‌اند تا به هر طریق ممکن روی آب بمانند.

همچنین می‌توانید استدلال کنید که یک‌قدم عقب‌نشینی درواقع پنج مرحله است، زیرا سیستم‌های کشاورزی و غذایی جهان ازنظر مبارزه با تغییرات آب‌وهوا، شیوه‌های کشاورزی پایدار، حفاظت از محیط‌زیست و ارزش ویژه زنجیره تأمین عقب هستند.

همچنین می‌توانید تا زمانی که می‌توانید در مورد معنای کلمه پایداری بحث کنید زیرا این واژه به قهوه و صنعت قهوه مربوط می‌شود.

بااین‌وجود همه این بحث‌ها با اطمینان عمل نمی‌کنند تا اطمینان حاصل شود که قهوه حتی از یک نسل دیگر نیز وجود خواهد داشت، افرادی که آن را از دانه به فنجان تولید می‌کنند قادر به زندگی آبرومندانه با غذا برای خوردن و سقف بالای سر خود و یا این که شیوه‌های رایج تولید، توزیع و مصرف قهوه درواقع از عوامل نابودی بخش قهوه نیستند.

شایان‌ذکر است که هیچ اخبار پایداری مترقی از شرکت‌های فعال در کشورهای مصرف‌کننده سنتی مانند ایالات‌متحده وجود ندارد. این بدون شک منعکس‌کننده شکاف‌هایی در پوشش سال ۲۰۲۰ ما است، اما همچنین این ادراک مداوم را نشان می‌دهد که پایداری در قهوه درنهایت متعلق به یک انتهای زنجیره تأمین است و نه به صنعت به‌طورکلی و همه‌گیری COVID-19 این واقعیت را تقویت کرده است.

 

منبع: daily coffee news

کافه اکسسوری را در اینستاگرام نیز دنبال کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *