کافه اکسسوری – کافی زینیو cafezinho بهعنوان محبوبترین نوشیدنی مردم برزیل شناخته میشود و طرفداران بسیار زیادی دارد.
در خصوص فرهنگ قهوه نوشیدن در برزیل صحبتهای بسیار زیادی میتوان کرد از تنوع بسیار زیاد دانههای قهوه برزیل تا انواع نوشیدنیهای بر پایه قهوه.
کافی زینیو در لغت به معنای مقدار کم قهوه (Little Coffee) است و برزیلیها عموماً ترجیح میدهند تا کافی زینیو را از عالیترین دانههای کشور خودشان تهیه کنند.
قهوهای شیرین و غلیظ
یک فنجان کافی زینیو cafezinho از مقدار کمی قهوه سیاه که از قبل شیرین شده است تشکیل میشود.
گاهی اوقات کافی زینیو را به همراه شکر یا یک شیرینکننده دیگر که کنار آن قرار دارد سرو میکنند؛ اما طریقه اصلی تهیه آن شیرین کردن قهوه قبل از مصرف است.
قهوه سیاهی که از قبل شیرین نشده در فرهنگ برزیلیها بارباریسم (Barbarism) نامیده میشود.
البته در برزیل اگر شما درخواست قهوه سیاه کنید بدون شک با توجه به تنوع پیشنهادهای ارائهشده سردرگم خواهید شد.
کافی زینیو بهطورمعمول در فنجانهای کوچک پلاستیکی پس از هر وعده غذایی بهصورت رایگان ارائه میشود.
برای اکثر برزیلیها نوشیدنی موردعلاقه در طول روز کافیزینیو است.
طرز تهیه کافی زینیو
مقداری آب سرد را درون یک ماهیتابه ریخته و اندکی شکر به آن اضافه نمایید. به ازای هر ۲۰۰ میلیلیتر آب تقریباً یک قاشق چایخوری شکر لازم است.
- شکر را بهخوبی درون آب حل کنید.
- در این مرحله با حرارت ملایم محلول موردنظر را تا درجه جوش گرم کنید.
- وقتی ترکیب آب و شکر به جوش رسید. به میزان یک قاشق غذاخوری برای هر ۲۰۰ میلیلیتر آب پودر قهوه به محلول اضافه کنید و بهخوبی هم بزنید و سپس بلافاصله ماهیتابه را از روی شعله بردارید.
- مخلوط حاصله را توسط یک فیلتر قهوه مناسب صاف نمایید. فیلترهای کاغذی که برای قهوه فرانسه استفاده میشود گزینه مناسبی برای این کار است.
در کافههای سنتی برزیل بهصورت مستقیم محلول صافشده را به فنجان انتقال میدهند.
درصورتیکه تمایل به استفاده از شکر نداشته باشید میتوانید از سایر شیرینکنندهها استفاده نمایید.
کافه اکسسوری را در اینستاگرام نیز دنبال کنید.